Welkom op de website van Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek

Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek is specialist in onderhoudsarm en duurzaam bouwen voor al uw aan- en verbouwwensen.

  • Serres

Als aannemer hebben wij door onze jarenlange ervaring en bouwkundige achtergrond de mogelijkheid u een scala aan producten aan te bieden voor uw woning of bedrijfspand. Binnen dit aanbod van producten maken wij onderscheid in:

Kortom: Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek is een allround aannemersbedrijf waar alles van ontwerp tot oplevering in één hand uitgevoerd kan worden! Bovendien zijn wij exclusief dealer van de gerenommeerde merken voor veranda, tuinkamer en serresystemen Solisysteme, Espace Lounge, Deponti, Skylux, Miniflat en Aldera.

Bij de vervaardiging van onze producten hanteren wij de volgende uitgangspunten: duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

LAMELLENDAKEN: Al enige tijd verwerken wij lamellendaken, deze daken kunnen tot een lamelbreedte van 4,5 meter.
Wij hebben daken van Solisysteme (die op dit moment als enige dicht kunnen blijven in de winter (max last 300kg/ m2) en bij hevige wind (tot 180 km/ uur), dit mede vanwege de dubbele wand van de lamellen. De coating heeft zelfs een Qualicoat en Qualimarine label.

Sinds kort werken we ook met inschuifbare en indien gewenst geïsoleerde lamellendaken, van Deponti of Espace Lounge, deze kunnen in de zomer voor ongeveer 70% geheel open en met lamellen tot maar liefst 7,65 meter!

SUBSIDIE: voor zover het er nu uitziet (2023) is er tot zeker 2026 ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) subsidie mogelijk op isolerende maatregelen en veel energiezuinige installaties.
Dit wordt uitgegeven door de Rijksdienst voor ondernemend Nederland, (RVO), waar vaak tot wel 30% op uw investering kan worden bespaard!
Veel van onze duurzame en onderhoudsvriendelijke producten vallen hieronder, vraag ernaar!