Kunststof, hout, aluminium of stalen kozijnen

U kunt bij ons kiezen uit een uit een ruim aanbod aan kozijnen.

Onder kozijnen verstaan wij producten als vaste beglazing en ramen en deuren met allerlei variaties in draairichting, (hef-) schuifdeuren, vouwwanden en elektrische deuren. Het ruim aanbod aan kozijnen bestaat verder uit allerlei soorten en uitvoeringen.

Wij verwerken onder andere het Duitse merk Inoutic.

Ruim aanbod aan kozijnen

Bij ons geen “spookhuis” verhalen

Kunststof kozijnen komen vaak in een slecht daglicht door dubieuze leveranciers en dito montagebedrijven. Onze kozijnen voldoen aan alle eisen en doordat wij tevens aannemer zijn kunnen wij u van deskundig en gedegen advies voorzien.

Ook vliesgevels (grote, licht van gewicht en vaak transparante scheidingsconstructies) in allerlei soorten en maten behoren tot de mogelijkheden. Hierin kunnen vele glassoorten zoals HR++, zonwerend, gelaagd, gehard en zelfreinigend opgenomen zijn. Tevens kan gekozen worden voor zonwerende verduisteringslamellen (“luxaflex”) tussen het glas, glas met roeden, glas in lood en combinaties hiervan.

NIEUW: Zonwering in het glas!

Om ons ruim aanbod aan kozijnen compleet te maken leveren wij ook passende zon- en insectenweringen, ventilatiemogelijkheden en diverse andere comfortverhogende nevenproducten.

Bekijk de Kozijnen galerij voor foto’s van ons ruim aanbod aan kozijnen.