Kunststof, hout, aluminium of stalen kozijnen

U kunt bij ons kiezen uit een uit een ruim aanbod aan kozijnen.

Onder kozijnen verstaan wij producten als vaste beglazing en ramen en deuren met allerlei variaties in draairichting, (hef-) schuifdeuren, vouwwanden en elektrische deuren. Het ruim aanbod aan kozijnen bestaat verder uit allerlei soorten en uitvoeringen.
Voor nog meer gelijkenis met houten kozijnen naar wens natuurlijk ook met HoutVerbindingsLook (HVL) aan de buitenzijde (binnenkort ook aan de binnenzijde mogelijk!)

Wij verwerken voor kunststof alleen de beste merken: het Duitse Inoutic, Schüco en Gealan.

Ruim aanbod aan kozijnen

Bij ons geen “spookhuis” verhalen

Kunststof kozijnen komen vaak in een slecht daglicht door dubieuze leveranciers en dito montagebedrijven. Onze kozijnen voldoen aan alle eisen en doordat wij tevens bouwkundig aannemer zijn kunnen wij u van deskundig en gedegen advies voorzien.

Ook vliesgevels (grote, licht van gewicht en vaak transparante scheidingsconstructies) in allerlei soorten en maten behoren tot de mogelijkheden. Hierin kunnen vele glassoorten zoals HR++, zonwerend, gelaagd, gehard en zelfreinigend opgenomen zijn. Tevens kan gekozen worden voor glas met roeden, glas in lood en combinaties hiervan.

Dé oplossing tegen inkijk, opwarming en lichtinval: lamellen in het glas. Met name ideaal voor badkamer en keuken want het wordt niet vies!

Om ons ruim aanbod aan kozijnen compleet te maken leveren wij ook passende zon- en insectenweringen, ventilatiemogelijkheden en diverse andere comfortverhogende nevenproducten.

Bekijk de Kozijnen galerij voor foto’s van ons ruim aanbod aan kozijnen.