Serres en tuinkamers

Een serre geeft uw woning een behoorlijke meerwaarde!

Een serre zorgt ervoor dat u elk seizoen, ook in de winter, heerlijk kunt genieten van een gering straaltje zon, terwijl het bijvoorbeeld buiten vriest. De Duitse benaming “Wintergarten” (wintertuin) zou voor deze transparante, veelzijdige ruimte dan ook beter op zijn plaats zijn.

Van de eerste ontwerpschetsen, de aanvraag bij de gemeente tot de oplevering staan wij klaar met deskundig advies, bijvoorbeeld over ons unieke en nergens anders verkrijgbare zonwerende (dak)glas, centrale afzuiging in het dak, geïntegreerde spotjes in de dakliggers, zelfreinigend glas en een bijpassende gordijnrail met koof. Wij verwerken serres uit in verantwoord beheerde bossen aangevoerd hardhout, duurzaam gemoffeld en geïsoleerd aluminium en staal.

ALLES IN ÉÉN HAND BIJ GZ GEVELTECHNIEK!

Serres: binnen genieten van al het goede buiten

NIEUW: Wij zijn dealer van Miniflat Nederland Miniflat logo. De unieke sfeervolle mogelijkheden van deze van oorsprong Belgische serre- en verandabouwer (in België is verandabouwer nog een speciaal vakgebied) moet u absoluut gezien hebben. De keuzemogelijkheid is hier erg groot: strak en modern, Victoriaans, etc. Wij kunnen desgewenst met u de showroom in Beverlo in België of referentieadressen in de regio bezoeken om al dit fraais te kunnen aanschouwen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.miniflatnederland.nl.

Aanbieding: Dromen achter glasHet nieuwe serreboek: “Dromen achter glas” door Karel Dierick. Gratis bij aankoop van een serre of veranda.

Lees meer in onze aanbieding…